Něco málo o mně…

Co si pamatuji, tak již od dětství jsem si přála být zpěvačkou, ať už jsem měla v ruce hřeben nebo vařečku….představovala jsem si, že držím „mikrofon“. V první třídě mě rodiče přihlásili na klavír, ale místo, abych se učila pilně etudy, vybrnkávala jsem si doma známé songy, a tak jsem se musela třeba i celý rok učit stále stejnou etudu, což mě samozřejmě přestalo bavit a v pubertě jsem nakonec rodiče přemluvila, aby mě odhlásili z hodin klavíru.
Můj sen o tom, jak stojím za mikrofonem a zpívám na pódiu ostatním lidem stále přetrvával…co mě ale brzdilo, až do mých 28 let byla obrovská tréma. Najednou se ocitám ve svých 28 letech, píše se rok 2006 a na nějaký čas poprvé sama v bytě… bez svých blízkých, bez partnera, odhodlaná dát výpověď v práci a začít dělat “ něco“, co mě baví….jen já a piano v prostoru, a tak za něj usedám a vzniká můj první vlastní song 🙂 Týden na to mi volá švagrová Lucka, že její spolužák hraje na basu v kapele a zmínil se, že právě hledají zpěvačku, a že mu o mě navyprávěla, jaká jsem skvělá zpěvačka, takže mi bude volat…Shai Cohen opravdu volá a já se několikrát vymluvím, že zrovna nemám čas, ale pak si říkám, že to není náhoda, že moje přání by se mohlo začít plnit ….
Teď nebo už nikdy říkám si… od této chvíle poznávám opravdové skvělé muzikanty a především úžasné lidi v kapele April, díky kterým také vzniklo tohle CD. V April působím již tedy deset let jako zpěvačka…. a za mikrofonem se cítím skvěle…
Nikdy není pozdě začít si plnit svoje sny…Vaše Miki

One thought on “Něco málo o mně…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *